Yaşam

Netflix’in TV Dizisi Uyarlaması ‘Yetenekli Bay’ ‘Ripley’ Setinden Başrol Oyuncu Andrew Scott’un Görüntüsü Geldi!

Netflix ‘Yetenekli Bay’ı yayınladı Patricia Highsmith’in çok satan Tom Ripley romanlarından uyarlanan, başrolünde Andrew Scott’ın yer aldığı film. ‘Ripley’ dizisinden ilk görselleri yayınladı.

Gelin ayrıntılara birlikte bakalım. ?

Başrollerinde Matt Damon ve Jude Law’un yer aldığı ‘Yetenekli Bay Ripley’, 2018 yılında vizyona girer girmez büyük beğeni topladı.

Artık Netflix’te dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak. Başrolde Paul Mescal’in “All of Us Strangers” filmindeki tutkulu aşkını canlandıran Andrew Scott yer alacak.

cdn-images-1.medium.com

İrlandalı aktör dizide ünlü bir dolandırıcıyı canlandıracak.

Dizide, Tom Ripley, 60’lı yılların başında New York’ta dolaşan bir dolandırıcıdır ve kendisini İtalya’ya seyahat etmesi ve oğlunu eve dönmeye ikna etmesi için kiralayan zengin bir adamla yolları kesişir.

Ancak onların zenginlik dünyasına girmek her şeyi değiştirir. Ve böylece Tom’un aldatma, dolandırıcılık, karanlık ve evet cinayetle dolu yeni hayatı başlıyor.

Sekiz bölümlük dizi, Oscar ödüllü Steven Zaillian tarafından yazılıp yönetildi. Kadroda ayrıca asi elit Dickie Greenleaf rolünde Johnny Flynn ve Tom’un karanlık hedeflerinden şüphelenmeye başlayan Marge Sherwood rolünde Dakota Fanning de yer alıyor.

“Ripley” 2024 yılında Netflix’te yayınlanacak ancak kesin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Seriden beklentileriniz neler?

Yorumlarda buluşalım. ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu